Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 20 ian, 13:02
Soldat găsit spânzurat la o unitate militară din Someșeni, Cluj
Un soldat a fost găsit spânzurat la o unitate militară din Someșeni, Cluj.   Era apt psihologic şi a obţinut calificativul "foarte bine" în ultimii şapte ani.

UPDATE: Soldatul care s-a spânzurat, luni, la unitatea militară din Someşeni era apt psihologic şi a obţinut calificativul "foarte bine" în ultimii şapte ani.

"Caporalul Felician Codruţ Şuteu a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul 'foarte bine', nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist", a declarat, luni, presei, ofiţerul de relaţii publice din cadrul unităţii militare, Andreea Oniţa, citează Agerpres.

Surse militare au declarat, pentru Agerpres, că militarul în cauză a fost declarat apt psihologic la ultima testare, din septembrie 2019, că nu era căsătorit şi că nu a lăsat vreun bilet de adio.

El era angajat în cadrul armatei din 2003 şi avea 42 de ani.

Știrea inițială

 

Un soldat de la o unitate militară din Someşeni a fost găsit, luni, mort prin spânzurare în cazarma unităţii.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că procurorii militari au deschis un dosar în cauză şi că deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs decesul.

Un soldat de la o unitate militară din Someșeni, de lângă Cluj-Napoca, a murit, luni, după ce a fost găsit spânzurat în cazarmă.

Surse judiciare au declarat, luni, corespondentului Mediafax, că soldatul a fost găsit spânzurat la unitatea militară 01049 din Cluj-Napoca, din zona Someșeni.

Soldatul a fost găsit în cazarma unității.

Cazul este cercetat de procurori

 

La fața locului a fost trimis un echipaj de Poliție și un echipaj medical de la ambulanță, fiind anunțată și conducerea Garnizoanei Cluj-Napoca.

Medicii au încercat în zadar să îl resusciteze pe militar, fiind declarat decesul, citează Mediafax.

Procurorii de la Parchetul Militar cercetează cazul.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro