Urmărește emisiunea live
Șoferița care a UCIS două fete în cartierul Andronache din Capitală, victorie în instanță
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Șoferița care a UCIS două fete în cartierul Andronache din capitală, victorie în instanță / Foto: Captură video Realitatea Plus
Șoferița care a UCIS două fete în cartierul Andronache din capitală, victorie în instanță / Foto: Captură video Realitatea Plus
Răsturnare de situație în dosarul accidentului din cartierul Andronache din Capitală. 

Victorie în instanță pentru șoferița care a omorât două fete în cartierul Andronache din Capitală. Judecătorii au respins rechizitoriul și cer acum refacerea anchetei, transmite Realitatea Plus.

Reamintim că, în luna februarie, două fete în vârstă de 6 şi 21 ani au murit după ce au fost spulberate pe trotuar de o maşină scăpată de sub control, în cartierul Andronache. Femeia de 56 de ani a intrat în plin în două fete. Femeia a fost lovită cu lopata de cei care s-au strâns la locul accidentului. Soţul acesteia a fost şi el scos din maşină şi bătut. Ulterior, cei doi au fost transportați la spital.

Anchetatorii au stabilit că șoferița se afla sub influența băuturilor alcoolice, așa că a fost reținută. La scurt timp însă, aceasta a fost eliberată, pe motiv că și-ar fi recunoscut fapta. Ancheta a continuat și în cele din urmă dosarul a ajuns în instanță. Acum însă, totul va fi luat de la capăt pentru că judecătorii cer refacerea anchetei.

Mărturie halucinantă a șoferiței: "Am strănutat şi m-am blocat!"

"Când am ajuns la volanul maşinii, mi-am tras scaunul, mi-am pus centura, m-am asigurat şi am plecat de pe strada Fructelor nr. 4 împreună cu soţul meu, care era în dreapta mea. În momentul în care m-am apropiat de capătul străzii unde trebuia să fac dreapta, am avut un acces de strănut şi am strănutat de 3-4 ori la rând, am vrut să frânez dar am apăsat pedala greşită, m-am blocat, nu am ştiut ce să fac. Peste drum de stradă, adică vis-a-vis, erau nişte copii care stăteau jos pe bordură, împreună cu alte persoane mature. Maşina a lovit bordura, a intrat în persoanele de pe bordură şi s-a oprit în gard. Au sărit airbag-urile şi imediat ne-au scos alte persoane din maşină şi au început să ne bată", a scris femeia în declaraţie.

Reamintim că inițial șoferița refuzase etilotestul, iar după ce în probele de sânge care i-au fost prelevate a fost găsit alcool, femeia a recunoscut că a băut vin și rom.

VEZI ȘI: Femeia care a spulberat două fete, ELIBERATĂ. Vâlcu: Orice poate fi scuzat, dar până aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel