Șoferii, REVOLTAȚI. Sute de mașini sunt blocate în Lehliu
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
masina_tractata_zapada_59784300
masina_tractata_zapada_59784300

Sute de mașini sunt blocate în Lehliu. Șoferii sunt revoltați pentru că nu înțeleg rostul pentru care sunt ținuți acolo. Nu au fost luate măsuri de cazare și nu li se comunică nimic. 

Austostrada A2 este închisă, din cauza mai multor accidente care s-au produs, sâmbătă. Au fost persoane rănite, mașini abandonate, utilaje care nu au putut interveni din cauza accidentelor în lanț și zăpadă depusă ce depășește 50 de cm.

În această dimineață, traficul a fost deviat între Lehliu și Drajna, după ce un microbuz s-a răsturnat într-un șant. Traficul a fost deviat de pe A2 pe DN3. Pe Autostrada Soarelui vizibilitatea este redusă și vântul atinge la rafă 90 km/h.

Cititori ai ziarului DC News au anunțat redacția că sunt blocați în Lehliu, fără a li se comunica nicio informație. Ei ar fi vrut să fie anunțați din timp pentru a nu mai pleca la drum. Aflați pe șosea, blocați printre nămeți, fără o posibilitate de cazare, șoferii vor soluții pentru a ajunge la destinație. În caz contrar, ei ar înnopta în șosea, fără provizii și fără nicio explicație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel