Mașină avariată pe Autostrada Moldovei. Șofer, revoltă după lauda PNL: A MERITAT?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un șofer a publica în mediul online un mesaj și mai multe fotografii pentru ministrul Lucian Bode, după inaugurarea tronsonului de autostradă din Moldova.

Un șofer acuză că o mașină a fost avariată circulând pe primul tronson al Autostrăzii Moldovei, care a fost inaugurat, deși nu are parapete pentru siguranța rutieră. 

"Sper ca aceste poze să ajungă la ministrul transporturilor, Lucian Bode! Nu vreau să fiu Gică Contra, dar chiar nu pot să tac când văd ce se întâmplă. De curând, a fost deschis circulației primul tronson de autostradă din Moldova în prezența Președintelui României și a premierului. Este vorba de Varianta Ocolitoare a municipiului Bacău.

Problema este că la această lucrare mai este încă de lucru, neavând sute de metri de parapeți necesari pentru siguranța rutieră, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație pe un sens și alte elemente necesare pentru circulația în depline condiții de siguranță. După câteva ore de la deschidere, o mașină a fost avariată de găurile apărute la rosturile nefinisate. Întrebarea mea este următoarea: A meritat?

Nu mai bine se aștepta încă câteva zile până ce lucrarea ar fi putut fi dată în trafic cu toate elementele ce țin de siguranța rutieră finalizate? Sunt curios cum ar răspunde ministrul Lucian Bode la aceste întrebări. Eu unul chiar sunt dezamăgit", a scris Alin Popoviciu pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel