Şofer din Franţa, dat în judecată pentru că nu a acordat prioritate unui nevăzător
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
incident trecere pietoni
incident trecere pietoni
Justiţia franceză a ordonat vineri un proces pentru un şofer care a refuzat să acorde prioritate unui nevăzător, înainte de a-l agresa, într-un incident filmat într-o înregistrare devenită virală pe reţelele de socializare, relatează AFP. 

Şoferul va fi judecat în iulie în special pentru 'violenţe asupra unei persoane vulnerabile care a cauzat o incapacitate totală de muncă de până la 8 zile' şi pentru 'refuzul de a ceda trecerea unui pieton', a precizat Parchetul din Paris.

Conform unei înregistrări video extrem de difuzate pe reţele de socializare, o maşină neagră refuză să acorde prioritate unui nevăzător care se angajase cu un însoţitor pe o trecere de pietoni la Paris şi se apropie de ei periculos.

Însoţitorul a lovit maşina cu mâna, care s-a oprit. Şoferul coboară şi îl agresează fizic şi verbal pe însoţitor, dându-i palme. El se ia de asemenea şi de bărbatul nevăzător. Un martor, dar şi o femeie care se afla de asemenea în maşină au încercat să intervină. Când martorul spune că va chema poliţia, bărbatul şi femeia se urcă în maşină şi pleacă. Şoferul a fost arestat miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel