Socrul bloggeriței Prințesa Urbană, internat în stare gravă: "Nu are zile să aștepte rezultatul"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Socrul bloggeriței Ioana Macoveiciuc, cunoscută ca Prințesa Urbană, a fost internat în stare gravă, la Spitalul Județean Suceava, unde nu a fost testat pentru a se vedea dacă este infectat cu coronavirus.

Bărbatul a fost diagnosticat cu pneumonie. Bloggerița spune că nu a fost testat pentru coronavirus.

"Aseară, era la dializă și a făcut febră moderată. I s-a întrerupt dializa, undeva înainte de jumătate, şi i s-a spus că tebuie să meargă la spital pentru că are febră, el şi alţi doi colegi din acelaşi centru de dializă. Au aşteptat 5 ore salvarea, cu dializa oprită. Au fost internaţi aseară. Li s-a făcut un CT şi au văzut că plămânii sunt în stare destul de proastă. Diagnosticul a fost de pneumonie.

"El nu are zile. Nu poate aştepta..."

Nu au fost testaţi, nu a primit tratament, are în continuare febră. Respiră foarte greu, face şi atacuri de panică. Nu ştim care este starea lui, dacă este infectat sau nu. Nu înţelegem de ce nu primeşte dializă. Pentru un om cu starea lui de sănătate, este o chestiune de viaţă şi de moarte. El nu are zile, nu poate aştepta rezultatul testului o săptămână. Va muri în câteva zile, dacă nu este dializat. Nu este singurul în situația asta. Mai sunt doi colegi în aceeaşi situaţie. Nu li se ia glicemia, nu li se face insulina. Ei au nevoie de un regim adecvat", a declarat Ioana Macoveiciuc, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel