Sociolog din Chișinău avertizează: Dezastrul vine în 2018, nu acum
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sociologul Doru Petruți, director general al institutului de sondare IMAS, avertizează că dezastrul va veni în doi ani în Republica Moldova. El punctează și ce a dus la pierderea alegerilor de către Maia Sandu. 

”Felicitări pentru efortul REMARCABIL al celor din diasporă şi al dnei Maia Sandu! Alegerile s-au pierdut în ţară şi s-au pierdut la diferenţă mare. Cauze? Experienţă sociologică nulă în echipa dnei Maiei Sandu, strategie cvasi-inexistentă pentru turul II, amatorism, candidat "tras" de emoţiile votanţilor şi nu de propria prestaţie şi multe multe altele. Dl. Igor Dodon, felicitări şi mult succes! A câştigat cel care a fost un marketolog mai bun, cel care a cunoscut mult mai bine realităţile din teren şi care a avut resurse să le şi implementeze.

"Dreapta"? Dezmembrată. Patru din cinci partide (mult) sub prag: PLDM, PL, PPEM, Platforma DA. Dezastrul vine în 2018, nu acum; atunci se poate pierde puterea reală, nu cea simbolică ca acum.

Sondajele? Mai precise ca niciodată. Măcar pronosticul celor de la Agora ne-a distrat azi”, a scris Doru Petruți pe Facebook. 

În anul 2018 au loc alegeri parlamentare în Republica Moldova. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel