ȘOCANT! O actriță le-a arătat fanilor cât de mult îi cade părul din cauza infectării cu COVID-19
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O actriță foarte cunoscută a postat un video pe Twitter, arătându-le fanilor cum îi cade părul din cauza infectării cu Covid-19.

Alyssa Milano le-a arătat fanilor cum îi cade părul, după ce a fost infectată cu Covid-19, scrie protv.ro. Actrița s-a filmat în timp ce își pieptăna părul după duș. 

"Precum puteți vedea, aceasta este o perie de descurcat părul, mai exact peria mea preferată, iar în ea nu se află niciun fir de păr momentan" a afirmat ea. 

Milano a început să își treacă peria prin păr, timp în care îi cădeau smocuri de păr. La final, actrița a transmis un mesaj fanilor: "De la o singură pieptănare, atât păr pierd eu de la COVID-19. Purtați naibii mască!"

Actrița a distribuit videoul pe Twitter cu mesajul: "M-am gândit să vă arăt ce îți face COVID-19 la păr. Vă rog să luați acest video în serios”.

Alyssa Milano a dezvăluit că a fost depistată pozitiv cu coronavirus postând o poză în care apărea pe un pat de spital. "Am suferit o formă foarte acută de COVID în luna aprilie. Încă am numeroase simptome. Azi noapte am avut dificultăți în a respira. Am fost până la urgențe crezând că este vorba despre un cheag de sânge. Dar nu a fost. Această boală este oribilă. Vă rog să o luați în serios.", a scris atunci actrița.

Numeroase studii clinice arată că există o legătură puternică între coronavirus și căderea părului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel