Șnițele din piept de pui pane cu fulgi de nucă de cocos, o descoperire gastronomică uimitoare
Carnea de pui, preparată cu fulgi de nucă de cocos este o descoperire gastronomică care va aduce gustul tropicelor chiar pe masa ta. Fulgii de nucă de cocos va face șnițelele de pui fragede și crocante.
Pregătirea acestui fel de mâncare este un întreg ritual culinar care îți va aduce plăcere atât în timpul procesului de gătit, cât și atunci când este servit la masă.
Bucătarii te sfătuiesc să combini șnițelele de pui cu fulgi de cocos cu o salată din creveți, orez și ananas, care le va sublinia gustul lor exotic.
Ingrediente:
piept de pui - 500 grame,
ouă - 2 bucăți,
lapte de nucă de cocos - 2 linguri,
fulgi de nucă de cocos - 20 grame,
făină de orez - 30 grame,
sare - 2/3 linguriță,
paprika - 2/4 linguriță,
ardei iute roșu - 2/4 linguriță,
piper negru - 2/4 linguriță.
Rețeta pas cu pas
Pieptul de pui se taie în fâșii. Într-un castron mare, amestecă oul cu laptele de cocos și condimentele.
Supă răcoroasă din castraveți și iaurt, perfectă pentru zilele caniculare
Adaugă bucățile de pui la acest amestec și lasă-le acoperite 20 de minute. Pentru pane, amestecă fulgii de nucă de cocos cu făina de orez.
Negresă din dovlecei cu cafea. Un desert fabulos fără gluten
Rulează bucățile de carne pui prin amestecul de ouă, iar api prin pane. Așează bucățile de carne de pui pe o tavă, tapetată cu hârtie de copt.
Pune tava de copt în cuptorul încins la 200 de grade. Coace șnițelele de pui 25 de minute. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News