SMS-uri FALSE că au COVID. Țapardel, APEL la autorități: "DOVADĂ de inconștiență. NU așa se face campanie!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Claudia Țapardel a reacționat dur după ce mai mulți pacienți au primit SMS-uri false că sunt infectați cu COVID-19. 

Mai mulți pacienți de la Complexul Multifuncţional Caraiman au primit SMS-uri false în care erau anunţaţi că sunt pozitivi la testul pentru COVID-19. În realitate, pacienţii aveau test negativ sau nici măcar nu au făcut testul pentru COVID-19.

"Eu sunt convinsă că are de a face cu campania electorală. Centrul medical Caraiman din Sectorul 1 este un centru care oferă servicii medicale populației din Sectorul 1 cu probleme de sănătate, cu probleme ce țin de venituri și mai mult decât atât, în această perioadă de pandemie a efectuat teste pentru populație și nu cred că este deloc întâmplător că softul a fost spart chiar cu 48 de ore înainte de alegeri. Evident că dorința a fost să-i facă rău candidatului care este și primar în funcție, domnului Tudorache, dar eu cred că au dat dovadă de inconștiență, pentru că efectiv au făcut rău unor oameni nevinovați care vă dați seama în ce stare s-au aflat când au primit acele SMS-uri.

De aceea, rog autoritățile statului ca indiferent de faptul că ne aflăm în campanie electorală, să devoaleze o anchetă și să vedem cine e vinovat pentru acest lucru. Lucruri de genul acesta s-au întâmplat și-n alte campanii electorale și în state mai importante decât România. S-a întâmplat și la alegerile din Statele Unite acum patru ani, când au fost sparte sereverele unuia dintre candidații la președiție. Nu e nimic întâmplător! Nu așa se face campanie! Este foarte grav să recurgi la aceste mijloace pentru a câștiga alegerile și pentru a lovi într-un contra-candidat", a declarat Claudia Țapardel, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel