Smiley și Pavel Bartoș, dialog savuros despre salariile pe care le iau de la Românii au Talent: Ca proștii stăteam aici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pavel Bartoș și Smiley au făcut haz de necaj la Românii au Talent, privind salariile pe care le primesc. 

Vezi și: Victorina Matveev, poveste uluitoare la Chefi la Cuțite. A plecat cu o CĂLĂUZĂ, în 2006, din R. Moldova, în Italia, unde un hoț i-a furat toți banii strânși VIDEO

Trupa de fete "Magic Girls" a stârnit un dialog genial între jurații Românii au Talent și Pavel Batoș. 

Fetele au făcut un spectacol de zile mari și au reușit să îi impresioneze pe jurați. Pentru că spectacolul a fost atât de frumos, Smiley s-a gândit să facă o remarcă uluitoare, care l-a făcut pe Pavel Bartoș să deschidă discuția despre banii pe care îi încasează la Românii au talent.

Dat fiind faptul că Andi Moisescu a fost pozitiv la COVID-19 în timpul filmărilor, Smiley a fost cel care i-a luat locul la masa juriului, lăsându-l pe Pavel Bartoș singur, în culise. Cântărețul a ținut să mulțumească pentru faptul că a putut vedea momentul fetelor, alături de multe altele, din primul rând, de la masa juriului, iar de aici, situația a degenerat într-un mod amuzant.

"Am un mesaj pentru colegul meu, Pavel Bartoș. Băi, Pavel, se vede mult mai bine din față. Coregrafiile arată senzațional din față", a spus Smiley.

"Și atunci, noi de ce, ca proștii, stăteam aici?", s-a întrebat Pavel Bratoș, stârnit hohote de râs.

Prințul Philip a cerut să-l vadă pe Charles înainte de moarte. Care a fost ultima dorință și ce i-a cerut să facă: Au lăsat amândoi de la ei

Pavel Bartoș, "dezamăgit" de salariul pe care-l primește

Dialogul celor doi a fost unul cu adevărat spumos, Pavel arătându-se dezamăgit de postura de moderator, dar și de salariul pe care îl încasează la final de lună. 

Smiley: Dintr-o parte nu e ce trebuie… M-am simțit privilegiat să văd momentul de aici, din față. Trebuie să vii și tu aici, Pavele.

Pavel Bartoș: Adevărul e că și la banii pe care îi luăm merităm să vedem numărul dintr-o parte.

Andra: Mă gândeam la Pavel, oare ce ar vota el acum? Mai ales că a văzut numărul cu greu.

Pavel Bartoș: Noi, ca moderatori, trebuie să susținem pe toată lumea, așa că din partea mea, dacă mă lasă Andra să votez, aveți un mare DA.

Andra: Așadar, aveți 4 de DA și unul în plus de la Pavel. Ne vedem data viitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel