Sinucidere într-un mod dramatic. S-a aruncat în gol din Castelul Artelor după ce a cumpărat bilet
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Captură de ecran / Foto: Video Observatornews
Captură de ecran / Foto: Video Observatornews
La vârsta de numai 30 de ani, un tânăr din Drobeta Turnu Severin a luat o decizie dramatică.

S-a aruncat de pe Castelul Artelor, achiziționând un bilet, urcând în turn și sărind în gol de la balcon, sfârșind pe asfalt.

O angajată a muzeului a dat alarma, după ce a auzit lumea țipând în afara clădirii. În ciuda eforturilor făcute de salvatorii sosiți la fața locului pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic. Trupul său a fost preluat și transportat la morga Spitalului Județean Drobeta Turnu-Severin, în vederea efectuării necropsiei.

Nu se știe deocamdată motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest fatal.

Ce spun polițiștii

La data de 01.09.2023, ora 12:00, Poliția muncipiului Dr Tr Severin a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe strada Adrian, din municipiu, o persoană este întinsă pe sol și este posibil să se fi aruncat de pe clădirea din apropiere.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de politie și o ambulanță din cadrul S.A.J. Mehedinți, medicii constatând decesul persoanei. Polițiștii au stabilit că persoana decedată este un bărbat de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

Cadavrul a fost ridicat și depus la morga Spitalului Județean Drobeta Turnu-Severin, în vederea efectuării necropsiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 din Codul Penal, arată observatornews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel