Singurătate. Dana Grecu, poveste care dă fiori: M-a scuipat
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 09 dec 2017, 19:44
WhatsApp
VEZI ȘI:  BREAKING NEWS ”Pe mine mă cheamă Dana Chera”. Surpriză ÎN DIRECT Sâmbătă seară, în emisiunea Adevăruri ascunse , de la Antena 3, s-a discutat şi despre singurătate.  

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat că, la un moment dat, cu toții suntem singuri. Deşi singurătatea are avantajele ei, trebuie să fim extrem de atenți. Singurătatea nu înseamnă izolare. Putem fi singuri, dar să nu ne închidem în propria bulă.

Teama de singurătate poate fi zdruncinată doar de mintea limpede a unui prieten foarte bun, a copilului tău care vede ce se întâmplă, a spus Dana Grecu după ce a povestit un moment din viaţa unei artiste celebre.

"Mă obsedează Whitney Houston. Orice aş face, mă duc către viaţa ei, povestea ei. O ascult cum cânta atunci când era tânără. O transformare a vocii cum rar s-a întâmplat cu un artist. (...) O viaţă tumultoasă. L-a luat de bărbat (n.r. pe Bobby Brown) şi a zis: orice ar fi, mor lângă Bobby Brown. La un moment dat, îi povestea lui Oprah aşa (n.r. întrebată care a fost cel mai greu moment din relaţie): M-a scuipat. De faţă era fata. (...) Mama i-a spus fetei sale aşa: E ok. O să fie bine. Fata se uita la ea şi îi spune că nu e ok, nu e deloc ok. Divorţează! Ea fiind o nevastă crescută după principii, adică orice ar fi cu bărbatul meu", a povestit Dana Grecu.

[citeste si]

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro