Singura elevă care a obţinut media 10 la Bacalaureat a primit o diplomă de la primarul din Negreşti Oaş, Satu Mare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Singura elevă din judeţul Satu Mare care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat a primit, marţi, o diplomă de la primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, informează administraţia locală într-un comunicat de presă.

În cadrul evenimentului, primarul Aurelia Fedorca i-a înmânat o diplomă de excelenţă şi a subliniat că media de 10 obţinută de Teodora Bărăian la Bacalaureat nu este întâmplătoare, ci este rezultatul unei munci asidue, o muncă îndelungă şi constantă.

'Teodora este un adolescent model, care a reuşit să împartă cu succes cartea cu activităţile specifice vârstei, dar şi-a făcut şi planuri mari pentru viitor. Îţi mulţumesc, Teodora, pentru lecţia pe care ne-ai dat-o tuturor şi te felicit pentru rezultatul perfect, dar şi pentru că ai decis să studiezi mai departe în ţară. Te felicit pentru că prin studiile pe care le vei urma - Academia de Poliţie 'A. I. Cuza' din Bucureşti - ai decis să intri în slujba ţării şi a noastră a tuturor!', a declarat Fedorca. De asemenea, primarul Aurelia Fedorca le-a acordat diplome de recunoştinţă dascălilor care au îndrumat-o pe Teodora Bărăian la materiile la care aceasta a obţinut notele de 10. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel