Sindicatele, invitate vineri la o nouă rundă de negocieri pe tema restructurării din MAI
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
igas
igas

Ministrul Internelor, Traian Igaş, a discutat, miercuri, cu şefii de Arme modalităţile şi etapele procesului de restructurare din MAI, reprezentanţii sindicatelor urmând să fie invitaţi, vineri, la o nouă rundă de negocieri, pentru a analiza inclusiv suspendarea la cerere a poliţiştilor.

Discuţiile de miercuri, la care au participat factorii de conducere ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) şi şefii de Arme, au avut loc în şedinţa Colegiului ministerial, condusă de ministrul Traian Igaş, informează Mediafax.

"În cadrul şedinţei au fost discutate inclusiv propunerile înaintate de reprezentanţii sindicatelor pe tema procesului de restructurare, cum ar fi cele referitoare la suspendarea raporturilor de muncă pentru interes personal legitim la cererea poliţiştilor şi a funcţionarilor publici şi la modalitatea de organizare a examenelor de departajare", se arată într-un comunicat de miercuri al MAI.

În acest context, ministrul Administraţiei şi Internelor a cerut ca reprezentanţii sindicatelor să fie invitaţi la o nouă rundă de dialog pe tema restructurării, întâlnirea urmând să aibă loc vineri, ora 10.00, la sediul MAI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel