Simona Halep - Wim Fissette. Antrenorul belgian a răbufnit după despărțirea de româncă: "E influențată de anturaj! Nici nu visa să aibă asemenea rezultate"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Antrenorul belgian Wim Fissette a răbufnit după despărțirea de Simona Halep, care a anunțat de curând că dorește să fie pregătită de un antrenor român în sezonul următor.

Vezi și: Simona Halep face lumină: Ce relație are cu Ion Țiriac

"Am avut un sezon foarte bun, de nivel înalt. Situaţia a fost dificilă pentru ea, mai ales în privinţa comunicării. Nu e uşor să lucrezi cu un antrenor străin. De exemplu, nu puteam să stau tot timpul în Bucureşti. Am avut un an bun şi nu era nici o problemă să continuăm colaborarea în aceleaşi condiţii, dar am avut sentimentul că se doreşte o echipă formată numai din români.

Mă aşteptam de ceva timp să se întâmple asta. Situaţia era dificilă pentru ea. Am avut o relaţie bună cu familia ei, dar Simona a fost influenţată de anturaj în această decizie. Înaintea de a lucra cu mine, nici nu visa să ajungă la asemenea rezultate. Dar asta s-a uitat repede. Simona s-a schimbat enorm în acest an, mai ales ca om. Era o persoană timidă, iar la finalul anului a devenit un star. Nu e uşor să faci faţă cu aşa ceva şi să iei mereu deciziile corecte", a declarat Wim Fissette, citat de gsp.ro.

Tehnicianul belgian crede că, dacă ar fi colaborat şi în 2015 cu Simona Halep, sportiva ar fi reuşit să câştige primul ei titlu de Grand Slam din carieră: "E păcat că s-a terminat. Ştiu că astfel de proiecte nu durează mult, dar sunt mândru de munca mea. Aş mai fi vrut să colaborăm un an. Cred că puteam face o jucătoare mai bună din ea, să facă pasul acela important şi să câştige un titlu de Mare Şlem. Să îmi termin treaba cum trebuie".

Citește și: Wim Fissette, gest bizar după despărțirea de Simona Halep

Rezultatele notabile reușite de Simona Halep în 2014

Trofee: Doha, Bucureşti
Finale: Roland Garros, Turneul Campioanelor, Madrid

Parcursul la turneele de Mare Șlem

- Australian Open: sferturi
- Roland Garros: finală
- Wimbledon: semifinale
- US Open: turul 3

Vezi și: Ion Țiriac, răspuns tranșant despre colaborarea cu Simona Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel