SIMONA HALEP, traseu la TORONTO 2015: S-ar putea întâlni cu SERENA WILLIAMS în FINALĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - TORONTO. Românca Simona Halep revine în circuitul WTA, după o pauză de cinci săptămâni. Numărul 3 mondial participă pentru prima dată după trei ani la Rogers Cup, competiţie ce se va desfăşura la Toronto, în perioada 10-16 august.

MECIUL SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC ESTE TRANSMIS LIVE AICI


SIMONA HALEP - TORONTO. Simona Halep este a doua favorită de la Toronto, după retragerea Mariei Sharapova, şi s-ar putea duela într-o finală de vis cu liderul mondial Serena Williams, cele două fiind plasate pe jumătăți diferite de tablou.

SIMONA HALEP - TORONTO. Până la ultimul act însă, Simona Halep are un traseu foarte dificil: nu va juca în primul tur, dar în runda secundă va da piept cu învingătoarea dintre Caroline Garcia (38 WTA) şi Jelena Jankovic (23 WTA), potrivit digisport.ro.

SIMONA HALEP - TORONTO. Problemele încep în turul 3, când românca poate da peste Angelique Kerber (11 WTA), proaspăt câștigătoare la Stanford. În sferturi, Simona Halep o poate întâlni pe campioana de anul trecut, Agnieszka Radwanska (14 WTA), iar pentru un loc în ultimul act s-ar putea lupta cu Petra Kvitova (4 WTA), Garbine Muguruza (9 WTA) sau Victoria Azarenka (21 WTA).

SIMONA HALEP - TORONTO. Nici Irina Begu, românca de pe locul 30 în lume, nu a avut noroc la tragerea la sorți: după de va juca în primul tur cu o sportivă venită din calificări, Olga Govortsova (77 WTA), ea se va duela în actul secund cu Ana Ivanovic (6 WTA).

SIMONA HALEP - TORONTO. Simona Halep va reveni astfel pe hard, suprafaţa pe care a cunoscut cele mai importante performanţe din 2015: s-a impus la Indian Wells, Dubai şi Shenzen, a ajuns în semifinale la Miami şi în sferturi la Australian Open.

Citește și: Surpriză! Simona Halep are un antrenor nou pentru următorul turneu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel