SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Elvețianca are origini românești
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Elvețianca Timea Bacsinszky s-a calificat în mod surprinzător în finala turneului de la Shenzhen, unde o va întâlni pe românca de pe locul 3 WTA, Simona Halep.

Vezi și: Ce a declarat Simona Halep înainte de finala de la Shenzhen


SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Finala turneului din China este mai mult de 50% românească, pentru că tatăl jucătoarei din Elveția este pe jumătate român, scrie sport.ro.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Igor Bacsinszky s-a născut în Satu Mare, a fost campion de juniori al României la tenis, dar a fugit din țară în 1978, pentru a se stabili în Ungaria, adaugă sursa citată. Trei ani mai tarziu, Igor Bacsinszky s-a căsătorit cu unguroaica Suzanne și împreună s-au mutat definitiv în Elveția, acolo unde în 1989 avea să vină pe lume Timea.

Citește și: Câți bani va primi Simona Halep dacă va câștiga turneul de la Shenzhen


SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Igor Bacsinszky s-a apucat de antrenorat în anii '80, iar în 2002 a fost declarat cel mai bun antrenor de tenis al Elveției. El a fost omul care a învățat-o pe fiica sa primele taine ale tenisului, pregătind-o până la vârsta de 15 ani. 

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Simona Halep și Timea Bacsinszky s-au întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2010, în semifinalele turneului de la Torhout (Belgia). Românca a învins-o atunci pe elvețiancă în două seturi, scor 6-1, 6-3.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVETEXT A FINALEI DE LA SHENZHEN, SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel