SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Ce a declarat elvețianca după SEMIFINALE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Adversara Simonei Halep din finala de la Shenzhen a vorbit după victoria din semifinale despre confruntarea cu românca de pe locul 3 WTA.

Vezi și: Simona Halep s-a calificat în finala de la Shenzhen


SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Elvețianca Timea Bacsinszky (locul 47 WTA) a produs surpriza în semifinalele de la Shenzhen, unde a eliminat-o pe cehoaica Petra Kvitova, locul 4 mondial şi a doua favorită a turneului asiatic, scor 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. Timea Bacsinszky va juca sâmbătă în finala de la Shenzhen, contra Simonei Halep, principala favorită a competiției. După victoria din semifinale, elvețianca a avut numai cuvinte de laudă la adresa româncei şi a transmis că se aşteaptă la o partidă dificilă în ultimul act din China.

Citește și: Ce a declarat Simona Halep înainte de finala de la Shenzhen

SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY, în FINALA de la SHENZHEN. "Am jucat o singură dată cu ea. E o adversară dificilă. Ştiu că trebuie să joc un tenis bun cu ea. Sper ca publicul să se bucure de o finală frumoasă şi să fie alături de mine", a declarat Timea Bacsinszky după calificarea în finala de la Shenzhen.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVETEXT A FINALEI DE LA SHENZHEN, SIMONA HALEP - TIMEA BACSINSZKY

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel