SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în sferturi la Indian Wells. Cine iese învingătoare - SONDAJ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Meciul meciurilor la Indian Wells: Simona Halep o întâlnește pe Serena Williams în sferturile de finală. Este o partidă foarte așteptată de fanii Simonei Halep, o dispută în care românca își va arăta adevărata valoare.

Simona Halep - Serena Williams. Serena Williams, liderul circuitului profesionist de tenis feminin, s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (California) unde o va avea ca adversară pe românca Simona Halep, deținătoarea titlului, ocupanta locului 5 în ierarhia mondială.

Simona Halep - Serena Williams. Miercuri, în optimile de finală ale competiției, cea mai mică dintre surorile Williams a dispus în două seturi simetrice, 6-2, 6-2, de Katerina Bondarenko (locul 70 WTA), în timp ce Halep a profitat de abandonul adversarei sale, cehoaica Barbora Strycova, la scorul de 6-3, 6-1 în favoarea reprezentantei țării noastre.

Simona Halep - Serena Williams. Serena Williams și Simona Halep ar fi trebuit să se întâlnească și anul trecut la Indian Wells, în semifinale, însă americanca nu a mai putut-o înfrunta pe româncă din cauza unei probleme la genunchi.

Simona Halep - Serena Williams. Referindu-se la următoarea confruntare împotriva româncei, campioana americană a declarat: "Îmi place jocul ei, este o luptătoare. M-a bătut deja o dată foarte tare, așa că trebuie să fiu pregătită".

Simona Halep - Serena Williams. Serena Williams conduce cu 6 victorii la 1 în confruntările cu Simona Halep, însă se vede că nu a uitat "lecția" pe care românca i-a dat-o la Turneul Campionatelor din 2014, când jucătoarea română s-a impus fără drept de apel, cu 6-0, 6-2.

Simona Halep - Serena Williams. În celelalte confruntări din sferturile de finală de la Indian Wells, poloneza Agenieszka Radwanska o va avea ca adversară pe cehoaica Petra Kvitova, belarusa Victoria Azarenka o va înfrunta pe slovaca Magdalena Rybarikova, care a profitat de abandonul italiencei Roberta Vinci, în timp ce rusoaica Daria Kasatkina va întâlni o altă reprezentantă a Cehiei, Karolina Pliskova.

[citeste si]

Simona Halep - Serena Williams. În final vă invităm să ne spuneți cine credeți că va ieși învingătoare din duelul Simona Halep - Serena Williams. Răspunsul dumneavoastră îl așteptăm în sondajul de mai sus. Dacă întâmpinați probleme în accesarea sondajului, accesați articolul de pe varianta desktop a site-ului WWW.DCNEWS.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel