Simona Halep, replică pentru fosta șefă a FRT: E mai ușor să spui că nu-ți amintești!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 17 noi 2020 / 14:50
Simona Halep foto Agerpres
Simona Halep i-a răspuns fostei șefe FRT, Ruxandra Dragomir, după ce aceasta a susținut că a ajutat-o pe campioană când era junioară. 

Simona Halep s-a arătat dezamăgită de modul în care Federația Română de Tenis a tratat-o de-a lungul timpului. FRT nu ar fi sprijinit-o deloc pe tenismenă.

De asemenea, Super Simo afirma că Federația Română de Tenis i-a și interzis accesul la o bază de antrenament pentru că nu s-a putut prezenta la un turneu de Fed Cup. 

Fosta șefă a FRT, Ruxandra Dragomir, a susținut, de cealaltă parte, că a ajutat-o pe Simona Halep când era junioară și că nimic din ce a afirmat aceasta nu e adevărat. 

Halep, reacție după răspunsul Ruxandrei Dragomir 

Simona Halep a declarat, după răspunsul Ruxandrei Dragomir, că „eu cred că e mai ușor să spui că nu-ți amintești decât sa-ți asumi niște treburi. Îmi amintesc perfect acel moment. A fost unul dintre cele mai grele. Acum 10 ani eram doar un copilaș. Mi s-a spus că nu am voie să mă antrenez la CNT pentru că nu am jucat la Fed Cup!”. 

„Am fost convocată la Fed Cup când aveam 16 ani și a fost pentru că am făcut semifinală la Australian Open. Nicio altă junioară nu făcuse nimic la Grand Slam și, oarecum, aveam potențial. De aceea m-a convocat, nu din alt motiv. Arătam că pot face o treabă bună și de aceea am fost convocată!”, a mai spus Super Simo pentru Digi Sport

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro