Simona Halep, prima reacție după meciul cu Svitolina. Critici la adresa sistemului
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Simona Halep a ratat accederea în semifinale turneului de la Singapore, după ce a pierdut ultimul meci din Grupa Roșie cu Elina Svitolina, scor 3-6, 4-6.

"Terenul a fost 100% contra jocului meu. Am simțit că nu pot termina punctele, mi-a fost greu să găsesc ritmul și să lovesc mingi câștigătoare. Sentimentul meu e că a fost un meci bun, că am luptat până la final.

La 7 minute după meci, în cabină, am zis că a fost un an super. Am crezut că voi termina pe 4 anul, dar am aflat că pot încheia pe primul loc. A fost obiectivul meu să ajung pe locul 1. Chiar dacă am avut același rezultat ca anul trecut, cred că mi-am îmbunătățit mult jocul. Nu voi lăsa acest turneu să strice tot ce am obținut bun în jocul meu", a spus Halep la conferința de presă.

Românca a criticat formatul în care se disputa Turneul Campioanelor.

"Am urmărit puțin meciul lui Garcia cu Wozniacki, dar nu m-am gândit la asta, am vrut doar să câștig acest meci. I-am spus antrenorului meu înainte de meci că nu-mi place acest sistem, să stai în tensiune toată săptămâna. Dacă pierzi, ar trebui să pleci acasă", a adăugat Simona.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel