Ce ținută va avea Simona Halep la NUNTĂ. Adina Buzatu, despre sportivă și apariția lui Klaus Iohannis: Se vor agita toți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Adina Buzatu
Foto: Instagram Adina Buzatu
Adina Buzatu a vorbit despre nunta Simonei Halep.

Adina Buzatu a vorbit despre cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc, ce va avea loc astăzi. 

Reacția stilistei vine în contextul în care s-a ocupat de ținutele unora dintre invitații cu eveniment și în contextul în care nu vom vedea prea multe fotografii de la eveniment, pentru că cei doi miri le-au interzis invitaților să facă publice imagini. 

"Mulți dintre bărbații care vor fi azi la petrecere ne-au vizitat și și-au achiziționat ținuta. Ce pot să vă spun este că invitații sunt cu adevărat atenți să arate bine, să se îmbrace bine și se pregătesc pentru eveniment, ceea ce mi se pare și normal. Este un eveniment de mare anvergură. Președintele Iohannis a confirmat venirea și deci vă dați seama că va fi un standard foarte înalt.

Vor alege majoritatea ținute elegante, pentru că nu a fost un dress-code foarte clar, specificat și atunci majoritea vor alege clasic - elegant", a declarat Adina Buzatu, în direct la B1 TV.

Întrebată la ce ne-am putea aștepta de la ținuta Simonei Halep, Adina Buzatu a spus că nu știe nimic. 

"La mireasă nu știu. Eu îmbrac bărbați și sunt focusată pe asta, dar sunt sigură că va alege o variantă simplă, foarte fină și foarte frumoasă. Are consultanți în jurul ei și se vor agita toți să fie cea mai frumoasă mireasă din lume", a mai spus stilista.

Adina Buzatu, despre ținuta lui Klaus Iohannis de la Ziua Marinei

De ziua Marinei, Adina Buzatu a comentat ținuta lui Klaus Iohannis, cea asupra căreia s-au făcut foarte multe glume, ca fiind "peste eveniment". 

Acum, revenind la subiect, stilista a completat: "să spunem nepotrivită la eveniment, dar o ținută rafinată. Bine, președintele Iohannis are avantajul unei staturi impunătoare, unui corp altetic, a unei siluete și atunci a-l îmbrăca este foarte ușor. Este un bărbat care arată bine și orice ar pune pe el arată bine".

Simona Halep, mesaj înaintea nunții

Simona Halep și-a început ziua cu un citat din Mark Twain.

“Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața.”, a fost mesajul pe care jucătoarea de tenis l-a postat pe Instagram.

“Să aveți o zi frumoasă”, le-a urat ea fanilor săi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel