Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE TEXT la Us Open
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE TEXT la Us Open. Simona Halep se va duela cu Kaia Kanepi în prima rundă a turneului US Open. Meciul are loc luni și va fi transmis în format LIVE TEXT pe DC News de la ora 18:00.

VEZI AICI LIVE

Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE TEXT la Us Open. Simona Halep, care anul trecut a pierdut în primul tur la US Open, s-a impus în singurul său meci cu Kanepi (33 ani, 44 WTA), în 2014, la Doha, cu 6-4, 3-6, 7-6 (5), în turul al doilea. Kanepi a ajuns până în sferturi la ediţia din 2017.

Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE TEXT la Us Open. Simona Halep a refuzat să se prezinte ca o mare favorită a US Open, ultimul turneu de Mare Şlem din acest an, afirmând că "toate jucătoarele din Top 10 pot câştiga acest turneu", relatează AFP.

Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE TEXT la Us Open. "Fiecare meci este dificil, la primul meu meci de săptămâna trecută la Cincinnati, el s-a jucat în trei seturi (4-6, 6-3, 6-3 contra australiencei Alija Tomljanovic)", a reamintit românca.

Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE TEXT la Us Open. "Eu nu am sentimentul că sunt cel mai sus, iar celelalte jucătoare sunt undeva mai jos. Toate suntem pe aceeaşi linie, iar eu încerc să câştig meciuri când intru pe teren. Eu pot să spun că am şanse mari să cuceresc titlul, dar este dificil de spus că sunt favorită, chiar dacă sunt Nr.1 mondial. Trebuie să ne uităm la nivelul de joc, toată lumea joacă foarte bine, fiecare meci, fiecare tur este dificil", a mai spus Simona Halep.

Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE TEXT la Us Open. Referitor la meciul său de debut, cu estoniana Kaia Kanepi, în prima rundă a turneului US Open, Simona Halep a precizat: "Va fi foarte dificil, dar anul trecut am pierdut în primul tur, deci nu pot face mai rău de atât. Mă simt încrezătoare", a conchis Simona Halep.

Simona Halep - Kaia Kanepi LIVE TEXT la Us Open. Meciul dintre Simona Halep și Kaia Kanepi va fi transmis în format LIVE TEXT pe DC News începând cu ora 18:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel