SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE TEXT, în TURUL 2 de la TORONTO 2015, de la ORA 20:00
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Toronto, după o victorie superbă reușită miercuri seara în fața sârboaicei de pe locul 23 WTA, Jelena Jankovic. Românca a arătat un joc extrem de solid și constant, fără perioadele de cădere cu care ne obișnuise în ultima vreme, și s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4, după doar o oră și 22 de minute de joc.

MECIUL SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER POATE FI URMĂRIT LIVE AICI

În optimile de finală de la Toronto, Simona Halep va întâlni învingătoarea din duelul Angelique Kerber (locul 11 WTA) - Monica Puig (locul 96 WTA).

Iată desfășurarea Live Text a meciului câștigat de Simona Halep:

UPDATE:

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC 6-3, 6-4

--------------------------

Setul 2:

- 6-4: Simona Halep servește impecabil, face game alb și câștigă în două seturi meciul cu Jelena Jankovic, după o oră și 22 de minute de joc.

- 5-4: Jelena Jankovic reușește un game alb, încheiat cu un ace, dar Simona Halep va servi pentru meci.

- 5-3: Simona Halep își face cu mari emoții serviciul, după ce a salvat o nouă minge de break a adversarei. Aurmat un un-doi splendid încheiat de sportiva noastră cu o dreaptă câștigătoare în lung de line, pentru avantaj, după care Jankovic a trimis în fileu și a pus capăt game-ului. Românca e la un singur game de optimile de finală, dar sârboaica va servi.

- 4-3: Sârboaica își face greu serviciul și rămâne aproape de româncă, după un game în care Simona Halep a condus cu 30-0 și a fost la două puncte de 5-3 în setul secund. Sportiva noastră a început însă de la acel moment să greșească și i-a permis adversarei să revină.

- 4-2: Simona Halep își face serviciul, cu ceva emoții, și se menține la un break avans în fața Jelenei Jankovic. Românca este la doar două game-uri de optimile de finală.

- 3-2: Sârboaica reușește unul dintre cele mai facile game-uri ale sale din acest joc, la 15, grație în principal serviciului bun.

- 3-1: Simona Halep își face serviciul după ce a salvat primele două mingi de break pe care Jankovic le-a avut în acest meci. Românca a revenit de la 15-40 și continuă să aibă un break avans în actul secund.

- 2-1: Jankovic răspunde pe măsură, cu un nou game alb, după care solicită intervenția antrenorului său.

- 2-0: Românca își confirmă break-ul după un game entuziasmant, câștigat la 0, în care a reușit punctul turneului, în urma unui schimb incredibil de mingi.

- 1-0: Simona Halep pleacă perfect în setul secund, cu un break la 30, într-un game închis de Jankovic cu o dublă greșeală.

- ora 21:43 - A început actul secund, cu Jelena Jankovic la serviciu, după ce Simona Halep a purtat între seturi o discuție extrem de interesantă cu Darren Cahill, care i-a oferit mai multe sfaturi prețioase româncei.

--------------------------

Setul 1:

- 6-3: Simona Halep câștigă actul inaugural după 41 de minute de joc, în urma unei evoluții entuziasmante. Românca a arătat multă încredere în acest set și nu i-a dat nici o șansă adversarei pe propriul serviciu. În același timp, sportiva noastră i-a pus serioase probleme sârboaice pe serviciul acesteia, unul extrem de puternic.

- 5-3: Jankovic și-a făcut din nou foarte greu serviciul și a amânat deznodământul primului set. Simona Halep a avut o minge de set, dar a comis două erori neforțate, după care a anulat fantastic avantajul lui Jankovic, cu backhand-ul în diagonală. Sârboaica a făcut o dublă greșeală la 40-40, dar românca a returnat afară la a doua șansă de set și i-a permis adversarei să rămână în joc. Românca va servi pentru adjudecarea primului set.

- 5-2: Locul 3 WTA își câștigă din nou serviciul fără emoții și este la un game distanță de primul set, după doar o jumătate de oră de joc. Românca a avut 40-0 în acest game, dar a comis o dublă greșeală și a irosit șansa de a face un game alb.

- 4-2: Jankovic servește în continuare foarte puternic, dar românca se bate pentru fiecare punct și împinge din nou game-ul pe serviciul sârboaicei la avantaj, unde aceasta se impune într-un final.

- 4-1: După un game foarte disputat pe serviciul adversarei, românca a reușit un game fără prea mari probleme, la 15.

- 3-1: Sârboaica își face serviciul după un game foarte disputat, în care a mai irosit două șanse de 3-1, dar în care și românca a ratat două mingi de break la avantaj. Simona Halep încearcă să lungească punctele și să provoace erori neforțate din partea adversarei, în timp ce Jankovic este foarte agresivă încă de la serviciu, în tentativa de a-și adjudeca punctele cât mai rapid.

- 3-0: Halep continuă să etaleze un joc solid și mai câștigă un game cu serviciul, la 30.

- 2-0: Jankovic își arată colții cu dreapta, dar Simona Halep reușește să returneze bine și își obligă adversara să comită erori neforțate. Românca face break și se distanțează în debutul primului set.

- 1-0: Simona Halep începe bine și își adjudecă primul game la 15, după patru lovituri direct câștigătoare, atât cu reverul, cât și cu dreapta.

- ora 21:00 - A început meciul Simona Halep - Jelena Jankovic. Românca servește prima

- ora 20:53 - Cele două jucătoare și-au făcut apariția pe Arena Centrală de la Toronto și au început încălzirea, în uralele publicului care îi strigă numele româncei.

--------------------------

- ora 20:39 - Daria Gavrilova o învinge pe Lucie Safarova, scor 4-6, 7-5, 7-5, iar pe Terenul Central de la Toronto, în câteva minute, va începe meciul Simona Halep - Jelena Jankovic.

- ora 20:30 - În meciul Gavrilova - Safarova, scorul este 5-5 în decisiv.

- ora 19:50 - Meciul Simonei Halep cu Jelena Jankovic va începe după ora 20:30, pe Terenul Central de la Toronto. Asta pentru că partida dintre Daria Gavrilova și Lucie Safarova doar ce a intrat în set decisiv, iar sportiva noastră va evolua după încheierea acestui meci.


--------------------------

Știrea inițială: 

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE TEXT. Simona Halep debutează azi în proba de simplu a turneului de categorie Premier de la Toronto, împotriva sârboaicei de pe locul 23 WTA, Jelena Jankovic. Partida dintre cele două este transmisă în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO, cu începere de la ora 20:00.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE TEXT. Simona Halep a câştigat cel mai important titlu al carierei împotriva Jelenei Jankovic, pe care a învins-o dramatic în finala de la Indian Wells, scor 2-6, 7-5, 6-4.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE TEXT. Simona Halep și Jelena Jankovic s-au mai întâlnit de cinci ori de-a lungul timpului, iar românca o domină clar pe sârboaică în meciurile directe, câștigând patru dintre ele.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE TEXT. Jankovic s-a impus doar în prima partidă jucată împotriva Simonei Halep, în 2010 - la US Open, în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 7-5. Românca a învins-o pe sârboaică la Bruxelles - în 2012, la Roma - în 2013, la Australian Open - în 2014, și în finala din acest an de la Indian Wells, de fiecare dată în trei seturi.

Vezi și: Șoc după șoc la Toronto! Două jucătoare din top 10 WTA, eliminate

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE TEXT. "Îmi place mult aici, pentru că mereu vin mulţi români să mă susţină, chiar şi la antrenamente. Am jucat bine în trecut, turneul este frumos. Terenul Central este extraordinar, aşa că abia aştept să încep competiţia", a declarat Simona Halep înainte să joace din nou la Toronto, după trei ani.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE TEXT. Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, este prima competiţie la care participă Simona Halep, după eliminarea suferită în primul tur la Wimbledon, la finalul lunii iunie.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE TEXT. Meciul Simona Halep - Jelena Jankovic, din turul 2 de la Toronto 2015, este transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO, de la ora 20:00.

Citește și: Simona Halep a pierdut primul meci de la Toronto 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel