Simona Halep, ironizată de fani. "Îi e frică de radiații"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Decizia Simonei Halep de a nu merge la Tokyo, pentru turneul Premier, a generat un val de reacții negative în mediul online.

Fanii străini au fost deranjaţi de faptul că Simona nu şi-a motivat în niciun fel abandonul, informaţia fiind făcută publică de organizatorii japonezi care au declarat că locul româncei va fi luat de Caroline Wozniacki, scrie ProSport.

Simona se retrage pentru a doua oară într-o perioadă relativ scurtă dintr-un turneu important, după ce în luna august a declarat forfait pentru JO de la Rio! Halep nu a jucat la Olimpiadă de teama virusului Zika, iar

Userii de pe tennisforum.com au încercat să identifice, într-o manieră ironică, şi motivul pentru care constănţeanca nu mai participă la Tokyo:

Escapist din Marea Britanie: "De data aceasta ce accidentare mai are"?

AmtrakQuebec din Canada: "O doare mâna de la cumpărături".

Currie84 din Grecia: "Îi e teamă de radiaţiile din Fukushima. În această perioadă a anului va juca la turneul invitaţional de la Constanţa, desfăşurat chiar pe un teren sterilizat în spatele casei sale".

Viktorija din Belarus: "Ultima dată când am verificat, virusul Zika nu mai prezenta un pericol în Japonia. Cred că Simona a primit informaţii greşite".

Nu e prima dată când Simona Halep se retrage de la un turneu important. În luna august, Halep nu a participat la JO de la Rio de teama virusului ZIKA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel