Simona Halep, în proces doar cu producătorul canadian: Nu sunt o persoană care se răzbună
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: DC News
FOTO: DC News
Avocaţii Simonei Halep au spus că se ia în calcul posibilitatea ca şi alte persoane să fie trase la răspundere pentru calvarul prin care a trecut sportiva. Fostul număr 1 mondial dă, însă, de înţeles că nu va merge mai departe pe alte fronturi.

”Dezamăgirea e enormă, dar eu nu sunt o persoană care se răzbună. Eu nu sunt aici să îmi exprim frustrarea. Am acceptat situația, am știut că binele învinge, că nu e urmă de dopaj în sângele meu. Dar îmi exprim dezamăgirea. și sper să nu se mai întâmple asta cu alt sportiv. E o traumă mare. Pierzi nopțile, nu mai dormi.

Am început să îmi pierd încrederea în bine. Dar, venind decizia corectă acum, mi-a dat un boost de energie. Mă bucur tare mult că nu simt ură, înverșunare față de mine. S-au făcut greșeli, dar e greu să accept că au fost intenționate. La probele de sânge a fost ceva ciudat, asta pot să o spun”, a declarat Simona Halep.

Mesaj pentru cei care au acuzat-o că a trișat

”Au fost sportivi care au spus că sunt trișoare, fără să aibă documente, dovezi. Am rămas fără cuvinte. Am spus că este doar invidie și răutate. Am avut o carieră exemplară și cred că nimeni din țară nu și-a imaginat că pot deveni numărul 1. Nici eu. Pentru mine a fost o realizare enormă. Pentru asta am muncit și mi-am dedicat viața, dar era departe. Invidia și răutatea există. Și îmi pare rău că atunci când cineva este sus, toată lumea este foarte bine, dar când cineva pică, toată lumea distruge acea persoană. A durut foarte tare. Au rămas urme și vor rămâne pentru totdeauna. Nu am făcut absolut nimic, sunt împăcată, dar sper pe parcurs să dispară acest sentiment, pentru că nu este plăcut”, a mai spus fostul lider mondial.

Citește mai departe pe DC SPORT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel