Simona Halep are speranţe mari de la 2023. Mesajul postat de sportivă înainte de Revelion
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Iată mesajul transmis de Simona Halep în seara de Revelion.

”2022, norii tăi au fost apăsători, 2023, arată-mi soarele, te rog”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Amintim că Simona Halep este suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanţă interzisă, după eliminarea de la US Open. 

Acum, avocaţii româncei încearcă să îi demonstreze nevinovăţia şi pare că au toate şansele. Aceştia au arătat deja că suplimentele pe care sportiva le lua au fost contaminate, dar şi că pe eticheta acestora nu erau trecute toate substanţele conţinute, dar şi că a fost manipulat accidental un medicament pe care Simona l-a luat.

"O altă persoană a recunoscut că nu știa sau nu bănuia și nu ar fi putut, în mod rezonabil, să știe sau să bănuiască deloc că a manipulat, involuntar, produse contaminate cu Evrenzo (a cărui substanță activă este Roxadustat) ingerate de Simona Halep, în contradicție cu dovezile de mare precauție ale sportivei”. Asta transmit avocaţii români şi francezi ai Simonei Halep, conform Prosport.ro. VEZI AICI MAI MULTE

În ciuda scandalului de dopaj şi a faptului că nu a mai jucat din luna septembrie niciun meci, Simona Halep a fost declarată jucătoarea anului de către Federaţia Română de Tenis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel