Simona Halep - Anastasija Sevastova, rezultat final la Miami. LIVE SCORE pe DCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) și Anastasija Sevastova (30 de ani, 57 WTA) se întâlnesc sâmbătă, după ora 23.00, în turneul Premier Mandatory de la Miami. 

Confruntarea din cadrul turneului Premier Mandatory Miami dintre Simona Halep și Anastasija Sevastova nu va începe mai devreme de ora 23:00 și va fi LIVE SCORE pe dcnews.ro!

În mai 2013, Anastasija Sevastova decidea să pună stop carierei, din cauza unor accidentări repetate. După o pauză de aproape doi ani, a revenit în circuit. Are în palmares patru titluri WTA. Cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam a fost semifinala de la US Open 2018. „Trebuie să lungesc punctele. Trebuie să rezist cât mai mult și să aștept șansa să atac. Cred că va fi un meci greu și strâns. Îmi plac terenurile de aici și va fi un meci bun”, a declarat Anastasija Sevastova, după meciul câştigat cu Cori Gauff, despre partida cu Simona Halep.

Jucătoarea letonă nu i-a pus mari probleme în ultimii ani sportivei din Constanța. Halep și Sevastova s-au întâlnit de nouă ori până acum.

UPDATE: Simona Halep a anunțat, sâmbătă, că se retrage atât de la single, cât și de la dublu, la Miami Open, din cauza accidentării suferite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel