SIMONA HALEP, analizată de specialiștii în tenis pentru evoluția din 2014
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SIMONA HALEP. Site-ul de specialitate tennisnow.com a analizat evoluția Simonei Halep din acest an, într-un articol dedicat jucătorilor "care ne-au impresionat în 2014. Românca a impresionat prin tehnica, inteligența și determinarea de care dă dovadă pe terenul de tenis.

SIMONA HALEP. "După ce o vezi pe prima jucătoare a României, poţi spune repede că Simona Halep este o femeie din timpurile actuale. Există o claritate în jocul ei de picioare, o maşinărie care loveşte consistent, are o inteligenţă în selecţia loviturilor. Deşi este o sportivă incredibilă, se poate spune că munca şi disciplina stau la baza fiecărei mişcări. În jocul ei sunt elemente de sacrificiu şi se poate vedea că a suferit pentru a deveni ceea ce este astăzi - o jucătoare de pe linia de fund rar întâlnită, cu o inteligenţă extrem de ridicată în tenis.

SIMONA HALEP. Deşi nu a fost înzestrată cu o înălţime mai mare sau cu o forţă mai mare, Halep urcă în ierarhia WTA treaptă cu treaptă. Este o creştere alimentată de determinare şi de dorinţa de a scoate maximum din potenţialul ei de atlet", a notat tennisnow.com în descrierea făcută Simonei Halep, conform realitatea.net.

Vezi și: Când va juca Simona Halep la Bucharest Open 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel