SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari, vineri, după ce a învins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1.


Românca s-a impus într-o oră și 31 de minute și a egalat situația în disputele directe cu Radwanska, scor 5-5.

În penultimul act, Simona Halep va juca împotriva germancei Angelique Kerber, numărul doi mondial, care a câștigat în trei seturi, cu 4-6, 6-3, 6-0 disputa cu Carla Suarez Navarro (Spania/N. 9). Kerber, vicecampioana olimpică, are șansa de a urcat pe primul loc în ierarhia mondială dacă va câștiga turneul.

Halep și Kerber, care vor juca sâmbătă, de la ora 19:30 (ora României), s-au întâlnit recent, la Montreal, când reprezentanta țării noastre a dispus în semifinale cu 6-0, 3-6, 6-2. Halep conduce cu 4-2 în meciurile directe cu Kerber.

-----

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Simona Halep și Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de multe ori.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Agnieszka Radwanska are 4-3 în meciurile directe cu Simona Halep, ea reușind și cea mai recentă victorie, anul trecut, în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 7-6 (5), 6-1.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Simona Halep a învins-o pe australianca Daria Gavrilova cu scorul de 6-1, 6-2, după doar 53 de minute. Românca este pentru a treia oară consecutiv în sferturile turneului din statul american Ohio.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. "E foarte cald. După primul set, soarele m-a afectat foarte tare și nu am avut așa multă energie. Sunt fericită că am putut termina meciul", a declarat românca după partidă.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Simona Halep a comentat în câteva cuvinte meciul cu Gavrilova: "Știam că trebuie să fiu agresivă, să nu o las să vină peste mine, deoarece poate juca foarte bine cu forehand-ul. Am deschis unghiurile, am servit destul de bine și am returnat tare pe al doilea serviciu".

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Agnieszka Radwanska a trecut cu 6-7 (1), 6-4, 6-0 de britanica Johanna Konta în optimi.

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA la CINCINNATI. Meciul dintre Simona Halep și Agnieszka Radwanska va fi transmis vineri noapte începând cu ora 02:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel