Simion, acuzat de falsificarea unor semnături. Chirieac: Dacă ancheta nu este foarte solidă, victimizarea îi va mobiliza foarte mult electoratul
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / Malina Norocea
Inquam Photos / Malina Norocea
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat unul dintre subiectele zilei de pe scena politică: anchetarea lui George Simion (AUR) pentru falsificarea unor semnături în favoarea lui Silvestru Șoșoacă, în contextul campaniei pentru alegerile europarlamentare.

"Haideţi să vedem, deocamdată, dacă acuzaţiile stau în picioare. Este foarte important lucrul acesta, fiindcă, altminteri, domnul George Simion va fi ridicat foarte mult în sondaje, tocmai prin faptul că există această anchetă cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare. Haideţi să aşteptăm, fiindcă genul ăsta de anchete care se fac înainte de ziua alegerilor în general nu este bine văzut. Cel anchetat este mai degrabă victimizat şi asta fiindcă încrederea în justiţia din România practic nu mai există.

Poate avea un efect contrar. La fel cum s-a scos hârtia cu securitatea despre Nicușor Dan, care a avut ca efect mobilizarea electoratului lui Nicușor Dan care era dezamăgit de domnia sa. Este o prostie! La fel cu această anchetă... Să aşteptăm să vedem, eu asta spun în acest moment. Să aşteptăm mai multe detalii. Dar, dacă ancheta nu este foarte solidă, să ştiţi că victimizarea lui George Simion îi va mobiliza foarte mult electoratul, că aşa se întâmplă. Până acum, de două luni, nu ai făcut nimic. Fix cu trei zile înainte de alegeri te-ai găsit. Ideea că hai să facem, justiția independentă... Zău! Hai să nu plictisim lumea, că schimbă canalul şi nu dorim lucrul ăsta", a spus Bogdan Chirieac, la România TV.

Vezi și: Silvestru Șoșoacă ar fi fost ridicat de procurori. Ar fi falsificat semnături pentru candidatura la europarlamentare. UPDATE: George Simion ar fi implicat - Surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
pixel