Silviu Mănăstire: USR e un dezastru administrativ peste tot în țară. Clotilde Armand are armată de trolli / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Silviu Mănăstire a vorbit despre administrațiile din țară conduse de USR.

Silviu Mănăstire, secretar general adjunct al PNL, a vorbit despre administrațiile din România conduse de primari USR.

„USR-ul este un dezastru administrativ peste tot în țară unde a pus mâna pe primării și pe bruma de administrații locale. Bacăul este dezastru. Se ceartă viceprimarul USR, Viziteu (n.r. Lucian Viziteu - primarul Bacăului), dacă citești presa locală este un balamuc. La Brașov, dacă nu ar fi Adrian Veștea, președintele nostru de Consiliu Județean, care are proiecte pentru oraș, nu știu ce s-ar întâmpla. Brașov a fost construit de George Scripcaru, omul acela a construit temeinic. Colliban a venit și a făcut nimic. De 2 ani a venit Coliban de la USR, face acadele, face evenimente și tot felul de afaceri de tip USR. Timișoara lui Fritz este un dezastru, poate mai mare decât în București. Radu Mihai, ați auzit de acest Radu Mihaiu?“, a întrebat, ironic, Silviu Mănăstire.

„Evident, pe listă, doamna Clotilde Armand, care plătește tot felul de trolli, au armate de trolli și când faci o postare pe Internet, oameni de la USR, în afară de tipul ăsta de politică distructivă, hate (n.r. ură) la persoană, nu știu nimic. Exact cum s-a comportat doamna Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1, procuratură la Sectorul 1. Te aleg oamenii să le dai școală, stradă, spital, să le faci servicii publice de calitate în legătură cu primăriile.

Radu Mihaiu, cine este Radu Mihaiu? Radu Mihaiu este cel care a ajuns primarul Sectorului 2, printre cele mai mari aglomerări urbane din România. Un dezastru! Mizerie, delăsare, incompetență“, a spus Silviu Mănăstire.

CITEȘTE ȘI     -      EXCLUSIV  Creșterea pensiilor. Silviu Mănăstire (PNL): Asta este vestea bună, dar avem dezbatere cu PSD / Chirieac: E lăudabil că se ia în calcul acest procent / video

Clotilde Armand, acuzată că vrea să adune datele cetăţenilor în scop electoral: Nu are temei legal, îi păcăleşte că vor primi tichete de căldură

PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că, sub pretextul acordării tichetelor de căldură, vrea să colecteze datele personale ale cetăţenilor în scop electoral, fără să respecte GDPR. 

„În loc să răspundă cu subiect și predicat acuzațiilor de incompatibilitate ridicate de Agenția Națională de Integritate și de Prefectura Capitalei, primarul Sectorului 1 vrea să mute atenția publică de pe aceste probleme evidente, către o acțiune cu vădit iz electoral.

Concret, fără a avea o bază legală, fără a avea vreo hotărâre de Consiliu Local, Armand a lansat o platformă online în care, zice-se, locuitorii din Sectorul 1 trebuie să își introducă datele personale pentru a se înregistra într-o bază de date inventată de cei care se ocupă de imaginea primarului.

Neavând temei legal pentru un asemenea demers, Armand colectează strict electoral datele personale ale cetățenilor cu vârsta de minim 18 ani (cei cu drept de vot), păcălindu-i că, odată înregistrați, vor primi tichete de căldură", transmite PNL Sector 1 într-un comunicat de presă (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel