Silvio Berlusconi răscumpără AC Milan
Data publicării:
Autor: George Mihail Pârvan
WhatsApp
Magnatul italian vrea să ajungă din nou personaj politic de prim rang.

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a evocat posibilitatea de a răscumpăra clubul de fotbal al AC Milan, pe care l-a vândut, anul trecut, unor investitori din China, în speranţa că aceştia vor reuşi să redea strălucirea de altădată grupării "rossonero". 
"Voi ajunge, în final, să răscumpăr AC Milan. Cedarea clubului a fost unul dintre motivele pentru care Forza Italia (partidul său - n.red.) a pierdut mult în alegeri", a declarat Berlusconi, citat de Gazzetta dello Sport.

[citeste si]

Cinci Ligi ale Campionilor


AC Milan ocupă, în prezent, locul 7 în Serie A, iar obiectivul pentru acest sezon îl reprezintă calificarea în viitoarea ediţie a UEFA Europa League. 
Silvio Berlusconi a fost timp de 31 de ani patronul lui AC Milan, începând din 1986. Sub conducerea sa, echipa de pe San Siro a cucerit 29 de trofee, între care 8 titluri de campioană a Italiei şi 5 de campioană a Europei. Gruparea ”rossonerro” a mai câștigat de două ori Cupa Campionilor Europeni, în 1963 și în 1969, înainte de Berlusconi. El a vândut clubul milanez pentru suma de 740 milioane euro, în aprilie 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel