"Sicriul cu Regele Mihai, lăsat în ploaie". Csiki Camelia: A căutat scandal
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Camelia Csiki, jurnalistă TVR 1, a spus care este adevărul despre știrea "Sicriul Regelui Mihai, lăsat singur în ploaie minute în şir, la Lausanne".

"O fetiță de la Protv, Alexandra Tănăsescu, care a stat mai mult pe lângă calorifer, venită de doar două zile în Elveția, a tot căutat scandal. Nu a găsit nimic și a inventat ea unul! M-am certat cu ea acolo, în biserică, atunci când ne-a spus ce transmite ea. Sicriul Majestății Sale a fost însoțit de tot staful prezent aici, chiar și de la București, dar și de apropiați, Dan Bădic și alții.

[citeste si]

La nici 5 minute dupa venirea mașinii mortuare la biserică, au ajuns și fiicele Regelui, cu o altă mașină, cum se poate vedea pe transmisia live a TVR. Nu aveau cum să încapă în mașina mortuară!!! Transmisia mea live a durat aproximativ 10 minute, este pe site-ul TVR. Se poate vedea lesne că sicriul nu a stat în ploaie și că nu a fost lăsat singur. Dar fetița de la Protv voia puțin scandal sau puțină faimă. Din păcate, a preluat-o toată presa. A se observa că nu i-am spus jurnalist, căci un jurnalist adevărat ar fi fost mișcat măcar de măreția evenimentului la care participă!", a fost mesajul transmis de Camelia Csiki.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel