Și-a vândut virginitatea pe Internet!
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
catarina migliorini
catarina migliorini

 Catarina Migliorini, o brazilianca în vârstă de 21 de ani, a dorit să devină vedetă și a decis să-și scoată virginitatea la vânzare pe Internet   pentru 780.000 de dolari. Din câte se pare, inițiativa tinerei brazilience nu a ieșit așa cum își propusese.

Autor: Diana Mandache

Așa a procedat și frumoasa Catarina Migliorini, o tânără ân vârstă de 20 de ani, din Brazilia. Aceasta și-a scos la licitație virginitatea pentru suma de 780.000 de dolari.

Un regizor i-a propus tinerei să apară chiar într-un film documentar intitulat „Virgins Wanted”, dar se pare că planul nu a decurs asa cum ar fi trebuit. Catarina a declarat că regizorul Justin Sisley nu i-a oferit suma de bani pe care o promisese inițial și nici măcar nu i-a plătit transportul până în Japonia, țara în care se afla cumpărătorul.

Se pare că tânăra a fost total dezamagită când l-a întâlnit pe japonezul milionar, în vârstă de 53 de ani, cel care i-a cumpărat virginitatea. Catarina Migliorini a declarat că bărbatul nu arata deloc asa cum i-a fost descris de catre regizorul Justin Sisley.

Așa că, între cei doi nu s-a petrecut nimic, iar fata a declarat că este în continuare virgină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel