Şi-a programat toată nunta fără să îşi cunoască iubitul
Data publicării:
Autor: Gherman Doina
WhatsApp

Anita Chakra Burtty, un astrolog de 42 de ani din Sydney, Australia și-a planificat nunta în detaliu, convinsă că își va cunoaște alesul în luna octombrie sau noiembrie a acestui an.

O femeie și-a pregătit în detaliu nunta de vis, care va avea loc în aprilie 2013. Și-a cumpărat rochia de mireasă, a programat petrecerea și a stabilit ce flori va avea în buchet și pe mesele invitaților. Lipsește însa un “detaliu” esențial.

Anita Chakra Burtty, din Australia, are 42 de ani și s-a gândit că este timpul să se mărite.Încă nu are un pretendent, dar, cum este de profesie astrolog, declară că știe sigur că îsi va întalni alesul în octombrie sau noiembrie. Așa că vor avea destul timp să se cunoască înainte de nuntă, relatează Daylife.com.

Dacă nu va reuși să-și împlinească acest vis, nu-i o tragedie, afirma Anita, dar precizează că este sigură 100% că va cunoaște în curând bărbatul ideal.

Planul ei este cât se poate de serios, pentru că a plătit deja o mare parte din bani și chiar și-a invitat rudele și prietenii din Anglia în Australia, unde va avea loc nunta.

“Sper că atunci când mă va întâlni, alesul meu va vedea ca sunt simpatică, foarte generoasă, bună, iubitoare și nu-l va deranja că sunt doar puțin nebună”, glumește Anita.

Ea merge chiar mai departe și i-a cerut unui prieten, care își programase nunta în aceeași lună ca și ea, să-și amâne ceremonia, ca să nu se suprapună.

Jeremy, care declară că are încredere în amica lui și susține că a văzut “lucruri mult mai bizare ca asta”, a fost de accord și acum asteaptă să vadă dacă dorința Anitei se va împlini.

Femeia spune că dacă nu-și va întalni alesul în octombrie sau noiembrie, il poate întalni în ianuarie 2013 sau “în orice moment” și oricum va fi mulțumită.

Anita are un masterat în știință la Universitatea Salford din Manchester și este specializată în tratamente naturiste, informează Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel