Shuri, sora lui Black Panther, va avea propria bandă desenată - VIDEO
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Aventurile inedite ale surorii super-eroului Black Panther, Shuri, vor fi difuzate separat de Marvel.

Marvel va publica aventurile inedite ale surorii super-eroului Black Panther, devenită la rândul său faimoasă graţie filmului care l-a consacrat pe fratele său - primul de acest gen cu o distribuţie alcătuită exclusiv din actori afro-americani, informează AFP.

Shuri, sora acestuia, este micul geniu al familiei, capabilă să inventeze numeroase obiecte şi echipamente cu conţinut tehnologic ridicat - multe dintre acestea folosite de fratele său, T'Challa, atunci când poartă costumul de Black Panther.

Shuri - The Black Panther's sister

Personajul său, cu o personalitate vie şi plină de umor, interpretat actriţa Letitia Wright, a sedus publicul, aşa că Marvel a decis să-i ofere propria sa bandă desenată. Primul album 'Shuri - The Black Panther's sister' va fi lansat în octombrie, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Marvel, confirmând o informaţie apărută pe site-ul Bustle. Chiar dacă Shuri nu este prima eroină de culoare a universului benzilor desenate, fiind devansată de Storm, una dintre membrele grupului X-Men, albumele de benzi desenate consacrate unor eroine de culoare sunt foarte rare.

VIDEO  Shuri - The Black Panther's sister

Marvel a încredinţat autoarei afro-americane Nnedi Okorafor scenariul aventurilor lui Shuri. Cu încasări de de 1,34 miliarde de dolari, 'Black Panther', a marcat un punct de cotitură în istoria reprezentării persoanelor afro-americane în cinematografia americană, aminteşte AFP.

Vezi și: Black Panther sparge barierele impuse în Arabia Saudită: Interdicție veche de 35 de ani


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel