Shopping online. Vezi cât și când cumpără cel mai mult românii
Data publicării:
Autor: Andi Miron
WhatsApp
Românii fac cele mai multe cumpărături în luna noiembrie, marcată de Black Friday. Pe locul al doilea se situează luna martie, iar pe locul al treilea luna decembrie, potrivit unui comunicat de presă al PayU, furnizor global de servicii de plată pentru companii.

În total, în sistemul PayU, s-au realizat aproximativ 951.000 de tranzacţii online în valoare de peste 246 milioane de lei. 

„Este mai simplu, mai rapid şi mai sigur să plăteşti online, iar acest lucru s-a văzut din nou la finalul anului, când românii au cumpărat online de aproximativ 8 milioane de lei pe zi. Acest lucru ne indică faptul că promoţiile şi achiziţiile contextualizate definesc comportamentul de cumpărare al românilor în online", declară Marius Costin, Country Manager PayU România. 

Cel mai scump coș online, 75.000 de lei

Cel mai scump coş online de cumpărături a ajuns la 75.000 lei (asigurări), urmat pe locul al doilea de o tranzacţie în valoare de 62.000 lei pentru licenţe antivirus şi, pe locul al treilea, de o tranzacţie de 49.000 lei pentru achiziţie aur.

În luna decembrie, 50% dintre plăţile înregistrate din alte ţări în magazinele online din România s-au îndreptat către bilete de avion, urmate de servicii telecom (14%). 

PayU este un furnizor global de servicii de plată pentru companii. Compania este lider pe pieţele din Europa Centrală şi de Est şi procesează tranzacţii pentru comercianţi precum: Allegro, AmRest, Avon, Blue Air, Makro, Orange, PKP Intercity, Play, Showroom.pl, TUi, Virgin Mobile.  În România, PayU lucrează cu parteneri precum Telekom, BlueAir, Paravion, eMag, UPC, Elefant.ro, Altex, Flori de Lux, Magnolia, NN Asigurari, Allianz Direct, Eventim.ro, Decathlon, Fashion Days şi alţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel