Sharapova şi-a lansat propria marcă de caramele
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
[caption id="attachment_224433" align="alignleft" width="320"] Sursa foto: tiramillas.net[/caption]

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova şi-a lansat propria linie de caramele, Sugarpova, care se vor vinde în magazine exclusive şi hoteluri din întreaga lume.

Autor: Diana Neacşu

Rusoaica a fost îndragostită de dulciuri din copilărie şi dă asigurări că prietenele ei au fost mereu încântate de deserturile preparate la ea acasă. Acest lucru a făcut-o să-si lanseze propria marcă de caramele.

Conform revistei Forbes, Sharapova este cea mai bine plătită sportivă din lume, cu 27,9 milioane de dolari în 2011. „Să creez Sugarpova a fost o muncă facută cu multă dragoste. A fost proiectul cel mai interesant pe care l-am încercat,  este vorba aici de propria mea afacere, cât  şi de investiţia baniilor mei.” a declarat tenismena, potrivit site-ului tiramillas.net .

Linia Sugarpova cuprinde 12 sortimente de caramele moi care conţin gumă şi au forme, mărimi şi nume diferite. Caramelele gândite de Sharapova au formă de pantofi, genţi, mingi sau ochelari, iar numele sunt şi ele foarte diverse: chic, flirty, cheeky, silly sau sporty.

Aceste caramele au ca simbol buzele roşii, însă ideea nu este a rusoaicei, ci a impresarului american Jeff Rubin.

Caramelele Sugarpova s-au scot la vânzare pe site-ul tenismenei, la preţul de 5,99 $ cutia.

O parte din banii câştigaţi prin vânzarea liniei Sugarpova vor fi direcţionaţi către Fundaţia Maria Sharapova, care îi sprijină pe studenţii bielorusi ce locuiesc în regiunile afectate de catastrofa nucleară de la Cernobâl.

Acest an a fost unul prolific pentru tenismena rusă, care pe lângă numeroase contracte de publicitate pe care le are cu firme ruseşti sau internaţionale, şi-a trecut în palmares pentru prima oară titlul de la Roland Garros şi a obţinut, de asemenea o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel