Sfatul lui DAN NEGRU pentru Banciu, după atacul la SIMONA HALEP
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Negru
Dan Negru
DAN NEGRU, dezamăgit de comentariile lui Radu Banciu la adresa SIMONEI HALEP , consideră că nu există nici diferență între jurnalistul de la B1 TV și " o pițipoancă care vrea să ajungă celebră prin vreun scandal" și îi oferă chiar și un sfat pentru a avea succes. 

Realizatorul emisiunii de succes de la Antena 1 "Next Star" îi recomandă lui Radu Banciu că, dacă vrea să ajungă celebru "ca o pițipoancă, măcar să învețe să o facă pe audiență".

Citește și HALEP - SHARAPOVA. Cel mai frumos punct câștigat de Simona - VIDEO

"Nea Banciule, nu tine! Intre matale si o pitipoanca care vrea sa ajunga celebra prin vreun scandal nu e nicio diferenta...Ma pun in locul tatalui Simonei...Sa auzi cum un oarecare de la tv iti face fata "tarancuta" la o zi dupa ce a jucat o finala de Roland Garros!? Nu tine, nea Banciule! Rupe-ne pe noi, Esca, Raduleasca, eu, Teo... Fa-ne praf ! Dar macar invata sa o faci pe audienta! Totusi, marea greseala e a noastra, a celor care-ti pomenim tampenile...Vorba lui Iorga : "Combati parerea unui prost si te trezesti cu prostul in discutie"...", a scris DAN NEGRU pe Facebook, după Radu Banciu a spus despre SIMONA HALEP că este o țărăncuță comparativ cu Maria Sharapova, care este o lady.

Citește și Radu Banciu: Halep, o ȚĂRĂNCUȚĂ. Maria Sharapova, o lady

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel