Sfârșitul lumii, mesajul unui expert biblic. Banciu: Să pierim odată cu toții!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Banciu
Radu Banciu
Radu Banciu, în ediția de miercuri a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a vorbit despre afirmația surprinzătoare a unui preot creștin american, care a facut o predicție apocaliptică despre Blood Moon.

Lumea ar putea ajunge la un sfârșit pe 22 ianuarie, potrivit preotului, afirmația acestuia bazându-se pe o predicție veche de secole.

Subiectul a fost abordat de Radu Banciu în emisiunea sa de la B1 TV. „E o predicție veche. Se pare că noi am ignorat-o cu atâta politică pe cap. Cunoscută sub numele de profeția Lunii de sânge, a câștigat statutul de cult datorită unui citat apocaliptic din cartea biblică a lui Joel, care spune: Soarele se va transforma în întuneric, iar luna în sânge, înainte de a veni ziua cea mare și groaznică a Domnului. Adresându-se armatei sale de credincioși online, pastorul Paul a spus: Evident, aceste semne apocaliptice din cer indică un eveniment catastrofal la orizont. Nu știm când. Dar să vă pregătiți să aveți o Super Lună de Sânge pe 20 și 21 ianuarie, dar nu înseamnă că iadul va fi dezlănțuit imediat pe 22 ianuarie.

Să mai fie speranță? Pentru noi nu e mare lucru, vă spun. Să pierim odată cu toții. Să se ducă și politicul ăsta... să nu mai rămână nimic. Eu aș semna! Aș semna cu ambele mâini.

22 ianuarie... avem timp până atunci să ne facem ultimele socoteli", a spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel