Urmărește emisiunea live
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 58 de ani, bolnav de COVID-19. A vrut să demonstreze că e o simplă răceală, dar a MURIT
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 58 de ani, bolnav de COVID-19 / Foto: Pixabay
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 58 de ani, bolnav de COVID-19 / Foto: Pixabay
Un bărbat, bucuros că a făcut Covid-19 pentru că va demonstra că este o simplă răceală, a murit. 

Un britanic de 58 de ani s-a bucurat atunci când a aflat că are COVID-19 pentru că voia să demonstreze că nu este decât o răceală. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum se aștepta el și, nouă zile mai târziu, a decedat, potrivit Realitatea Plus. 

Bărbatul a murit la începutul lunii iulie, iar ulterior o publicație din Marea Britanie a găsit un videoclip pe care acesta l-a postat pe Facebook cu 9 zile înainte să moară. În acea înregistrare el susținea că se bucură că s-a îmbolnăvit, deoarece era convins că boala nu este atât de gravă. Acesta a mai povestit cum a stat 6 ore în poziție fetală din cauza durerii insuportabile pe care o simțea. A refuzat să cheme totuși salvarea, crezând că nu este în pericol.

"Mă simt destul de rău, am temperatură foarte mare, dureri, tremur și mi-e frig. Mă simt ca la răceală, poate un pic mai rău. Sper să am asta. Sper să am COVID pentru că prefer să am anticorpi în mod natural decât să mă vaccinez. Toți cei care îmi cunoașteți opinia, m-ați urmărit pe Facebook, știți ce părere am. Sunt lucruri prin care trebuie să trecem, fac parte din viață. Trebuie să ai încredere în sistemul tău imunitar și dacă alternativa este să trăim în frică, atunci o să creăm un monstru de care sper să demonstrez că 99% dintre oameni nu ar trebui să se teamă.", spunea bărbatul pe filmare.

Acum, familia acestuia este răvășită din cauza decesului său.

COVID-19 a ucis un culturist sănătos tun care a refuzat vaccinul

COVID-19 l-a ucis pe John Eyers, 42 de ani, un culturist sănătos care a refuzat vaccinul, transmitea Mediafax la începutul acestei săptămâni. Pasionat de fitness şi de alpinism, englezul a refuzat să se vaccineze, sperând să se imunizeze făcând boala.

John Eyers era un om în formă, care se bucura de culturism şi de alpinism - așa l-a prezentat, pe scurt, familia sa. Sora lui geamănă a postat pe reţele sociale un mesaj-manifest, precizând că fratele său era „cea mai sănătoasă persoană pe care o cunoştea”. Şi, totuşi, virusul l-a răpus. Mai multe detalii despre acest caz, găsești AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel