SFÂRȘITUL LUMII, 23 septembrie 2017. Ortodocșii remarcă un lucru surprinzător
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SFÂRȘITUL LUMII, 23 septembrie 2017. Presa a scris, citând teoria lui David Meade, un numerolog creştin, că sâmbătă, 23 septembrie 2017, va avea loc sfârşitul lumii. Ce se va întâmpla mai exact, potrivit ziselor sale? Nibiru sau Planeta X se va ciocni cu Pământul. 

SFÂRȘITUL LUMII, 23 septembrie 2017. Ortodoxinfo, un site care prezintă subiecte ce țin de ortodoxie, a reacționat și a spus că un numerolog nu poate fi creștin.

"Este o altă dovadă a neputinței și căderii omului lipsit de Duhul Sfânt ce caută să iscodească Biblia.

Înșelatul David Meade își bazează întreaga conspirație pe câteva versete din Biblie, iar presa îl prezintă creștin. Sau cel puțin un soi de creștin. E surprinzător cu câtă ușurință împacă presa cele opuse...

Cum poate un creștin să fie numerolog, când numerologia este un sistem de vrăjitorie?! E posibil ca presa să fie pacălită de masca presudo-stiințifică sub care se prezintă noile vrăjitorii sau să o facă cu intenție...

David Meade continuă ideile haotice și absurde ale lui Zecharia Sitchin. Sitchin a fost arătat ca agent CIA, mason și prieten cu new-ageist-ul Jordan Maxwell. Deși se ocupa cu scrierile antice sumeriene și babiloniene, savanții în domeniu îl consideră un amator și un necunoscător al limbilor străvechi.

[citeste si]

Succesul cărților lui Sitchin nu se datorează erudiției, ci se datorează promovării lor intense de către cei cărora le serveau interesului. La fel și înșelatul nostru poate face jocul cuiva, din interes sau din neștiință.

De altfel, nu se înțelege spațiul pe care îl ocupă în presă. Un conspiraționist ce lupta contra sistemului pe bune are ca arme doar platforme ca youtube sau facebook unde este grav cenzurat...", scrise sursa citată.

SFÂRȘITUL LUMII, 23 septembrie 2017. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că sâmbătă, 23 septembrie, este ziua în care se împlineşte profeţia din Apocalipsa Sfântului Ioan, capitolul 12. David Meade spune că niciunul dintre noi nu va mai vedea lumina zilei de duminică.

SFÂRȘITUL LUMII, 23 septembrie 2017. Specialiștii citați de BBC spun foarte clar că nu există nicio dovadă științifică în acest sens. Jurnalistul şi fostul angajat din Ministerul Apărării din Marea Britanie, Nick Pope, a declarat că afirmaţiile apocaliptice au intenţii sinistre şi că acestea pot duce la panică.

SFÂRȘITUL LUMII, 23 septembrie 2017. "Nibiru nu există. Lumea nu se va sfârşi pe 23 septembrie", a spus Pope.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel