Data publicării:

Sfântul Vasile, sărbătorit pe 1 ianuarie. Mesaje de transmis celor dragi de ziua numelui

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Sfântul Vasile cel Mare este sărbătorit în fiecare an la data de 1 ianuarie. 

Cu plăcere! Iată 20 de idei de mesaje pentru Sfântul Vasile:

"La mulți ani de Sfântul Vasile! Să îți aducă noul an bucurii, sănătate și împliniri!"

"Fie ca Sfântul Vasile să aducă în viața ta fericire, prosperitate și noroc în acest nou an! La mulți ani!"

"Sărbătoarea Sfântului Vasile să-ți aducă pace, dragoste și sănătate în suflet. La mulți ani cu bucurie!"

"Cu ocazia Sfântului Vasile, îți doresc un an nou plin de reușite, realizări și momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani fericiți!"

"La mulți ani cu sănătate și prosperitate! Sărbătoarea Sfântului Vasile să îți aducă numai bucurii și împliniri în noul an!"

"Fie ca Sfântul Vasile să-ți umple casa de căldură și bucurie, iar noul an să-ți aducă numai momente minunate. La mulți ani cu dragoste!"

"În ziua Sfântului Vasile, îți doresc un an plin de succese, sănătate de fier și fericire în fiecare clipă. La mulți ani cu bucurie!"

"Sărbătoarea Sfântului Vasile să fie plină de momente de neuitat alături de cei dragi. Un an nou fericit și plin de realizări! La mulți ani!"

"La mulți ani de Sfântul Vasile! Fie ca noul an să îți aducă numai zâmbete, împliniri și noroc pe toate căile vieții!"

"Cu ocazia Sfântului Vasile, îți doresc un an plin de bucurii, reușite și sănătate. La mulți ani cu dragoste și optimism!"

"Fie ca Sfântul Vasile să îți aducă noroc și prosperitate în noul an! Să fii înconjurat de iubire și armonie. La mulți ani cu fericire!"

"La mulți ani de Sfântul Vasile! Sănătate de fier, bucurii nemărginite și realizări remarcabile în noul an să-ți fie alături în fiecare zi!"

"În ziua Sfântului Vasile, să primești toată iubirea și fericirea pe care o meriți. Un an nou plin de realizări și momente speciale! La mulți ani!"

"Cu ocazia Sfântului Vasile, îți urez un an plin de raze de soare, sănătate deplină și momente de neuitat alături de cei dragi. La mulți ani cu bucurie!"

"Fie ca Sfântul Vasile să-ți aducă în noul an toate dorințele îndeplinite și multe momente frumoase. La mulți ani cu bucurie și optimism!"

"La mulți ani de Sfântul Vasile! Să ai parte de un an nou plin de reușite, sănătate deplină și fericire în fiecare zi!"

"Cu ocazia Sfântului Vasile, îți urez un an plin de bucurie, sănătate și realizări remarcabile. La mulți ani cu optimism și dragoste!"

"Sărbătoarea Sfântului Vasile să-ți aducă numai bucurii, iar noul an să fie plin de reușite și împliniri. La mulți ani cu dragoste și prosperitate!"

"La mulți ani de Sfântul Vasile! Sănătate deplină, bucurii nesfârșite și realizări remarcabile în noul an să-ți fie alături în fiecare zi!"

"Fie ca Sfântul Vasile să-ți aducă în noul an toate dorințele îndeplinite și să fii înconjurat de iubirea celor dragi. La mulți ani cu fericire și armonie!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel