Sfântul Gheorghe. MESAJE pe care să le trimiți celor dragi, de ziua numelui
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sfântul Gheorghe. MESAJE pe care să le trimiți celor dragi, de ziua numelui / Foto: Captură video Youtube Adevărata Credință
Sfântul Gheorghe. MESAJE pe care să le trimiți celor dragi, de ziua numelui / Foto: Captură video Youtube Adevărata Credință
În articol găsești mesaje pe care să le trimiți celor care își sărbătoresc ziua numelui de Sfântul Gheorghe.

Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 25 aprilie în a doua zi de Paști. Motivul este că 23 aprilie pica în Sâmbăta Mare, ultima zi de post dinaintea Sfintelor Paști, scrie Alba24.ro. De Sfântul Gheorghe fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume. Găsești mai jos câteva mesaje de la „La mulţi ani” pe care le poți trimite celor dragi.

MESAJE de Sfântul Gheorghe

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! ”

"Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!"

"La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!"

"În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!"

"Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească! La mulţi ani!"

"Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă."

"Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!"

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!”

„La multi ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel