Sevil Shhaideh, singurul DEFECT, dezvăluit de Lia Olguța Vasilescu
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a spus clar care e singurul defect al Sevilei Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de premier al României. 

”Când s-a discutat despre un posibil premier, pe care Liviu Dragnea îl ţinea la secret, vă spun sincer că mi-a trecut prin cap numele lui Sevil Shhaideh. Am lucrat cu ea în calitatea mea de primar şi a ei de secretar de stat şi apoi ministru la MDRAP. Profesionistă în adevăratul sens al cuvântului! Ştie! Ştie cum e cu absorbţia de fonduri europene, subiect arzător şi la ordinea zilei (...) Are un singur defect: numele! Dar vă asigur că e mai româncă decât mulţi români. Şi asta o spune o naţionalistă...", a scris Lia Olguța Vasilescu, miercuri, pe Facebook.

[citeste si]

Primarul Craiovei mai scrie despre Sevil Shhaideh că ”ştie bine administraţia locală şi centrală, ştie programul de guvernare bine pentru ca este o persoană care a lucrat din greu la el. Edilii nu au motive să se plângă. Fie că erau primari de mari municipii, fie că erau de comune, au găsit la ea o uşă deschisă, li s-a vorbit cu mult bun simţ, li s-a dat încredere, ştiu despre ea că e muncitoare, vine prima şi pleacă ultima de la lucru şi, foarte important, nu e omul binomului. E chiar ok, iar pentru mine a fost o surpriză plăcută. P.S. Funcţionarii din primăria Craiova se bucură. E singurul ministru cu care au putut lucra direct, atunci când s-au blocat pe undeva. Şi acum e premier...”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel