Serialul Mad Men a primit 19 nominalizări la premiile Emmy din acest an
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mad Men 2 a adunat 19 nominalizări la premiile Emmy
Mad Men 2 a adunat 19 nominalizări la premiile Emmy

Academy of Television Arts and Sciences a anunţat nominalizările pentru cea de 63-a ediţie a Premiilor Emmy din acest an, iar serialul Mad Men, a adunat un total de 19 nominalizări. Printre aceste nominalizări se regăsesc cele pentru cea mai bună dramă, cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă, dar şi pentru cel mai bun scenariu.

Cea de-a 63-a gală Primetime Emmy Awards va avea loc la Los Angeles, pe 18 septembrie. Gala va fi prezentată de Jane Lynch, starul serialului "Glee".

Premiile Primetime Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences, recompensând excelenţa programelor de televiziune americane difuzate în prime time. Premiile Primetime Emmy se acordă, în general, în duminica ce precede debutul sezonului de toamnă la televiziunile americane. Gala este difuzată, prin rotaţie, de cele patru posturi de televiziune majore din Statele Unite ale Americii - CBS, ABC, NBC şi FOX.

Nebunii de pe Madison Avenue (Mad Men), serialul care a câştigat numeroase premii, incluzând Globurile de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune şi pentru cel mai bun actor într-o dramă (Jon Hamm), este difuzat de TVR 1 în fiecare zi de luni de la ora 22.00. Seria a doua a început să fie difuzată din 2 mai 2011. Serialul a ajuns la seria a patra în America, iar pagina oficală de facebook a acestuia a creat o comunitate de peste 1.300.000 de fani din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel