”Serialul” cu Vulpița și Viorel realizat de Mirela Vaida are și o parte bună pe care lumea se face că nu o vede
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
”Serialul” cu Vulpița și Viorel are și o parte bună pe care lumea se face că nu o vede.

Vulpița și Viorel, cei doi tineri din Vaslui, care au ajuns celebri odată cu participarea la Acces Direct au avut parte, pentru prima dată în viață, de un trai normal. Au văzut cum este să trăiești cu adevărat, nu doar să supraviețuiești de pe o zi pe alta așa cum se întâmplă prin zonele sărace din România. Au văzut și ei că dacă vor munci se vor putea bucura lucruri care, acolo, în Vaslui, par din categoria lux, cum ar fi o haină mai scumpă, o vizită la salonul de înfrumusețare, o relaxare la piscină, o vacanță la munte, o cină la un restaurant. Aceasta este una dintre părțile bune ale difuzării emisiunii care îi are drept protagoniști, de mai mult de o lună, pe Vulpița și Viorel. În orice caz, niciun tânăr din satele din România nu are parte de 30 de zile trăite normal dat fiind faptul că vrem sau nu vrem să recunoaștem, Moldova nu oferă prea multe posibilități. Probabil că pentru Vulpița și Viorel este pentru prima dată când au mers la restaurant grație participării la Acces Direct.

Mirela Vaida a subliniat acest aspect, în direct, la Antena 1.


"Dincolo de lucrurile urâte care li s-au întâmplat în această lună Vulpiței și lui Viorel, cred că există o parte bună a lucrurilor. Vouă trebuie să vi se arate că se poate și altfel. Cred că mulți tineri ca voi, fără orizont, nu au deschidere având opt clase. Ei nu au plecat mai mult de Bârlad, să zicem. Pentru că acesta a fost orizontul lor. Nevoile, sărăcia, lipsa de educație v-au ținut acolo în sat, iar ca voi sunt foarte mulți tineri, mai ales în zonele mai sărace.

Și eu sunt tot din Moldova, practic la granița Uniunii Europene. Nu se investește, autostrăzi nu se fac, locuri de muncă nu sunt, fabricile se închid. Se investește mai mult prin Ardeal. Nu e vina noastră, ci a celor care ar fi trebuit să se ocupe de lucrurile acestea. Viața se mai poate trăi și așa, dar pentru asta trebuie muncă. Se poate trăi și calitativ în România. Aici, în țara noastră, oamenii mai degrabă supraviețuiesc. Vrem să vă arătăm că se poate și altfel, dar totul se face prin muncă”, a zis realizatoarea TV.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Mirela Vaida și cazul Vulpița. REVOLTĂTOR: Ce nu a spus nimeni după amenda-record primită de Acces Direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel