Serghei Lavrov, de urgență dus la spital / update + video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Serghei Lavrov
Serghei Lavrov
Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, a fost dus de urgenţă la spital, luni imediat ce a ajuns la Summitul G20 de la Bali, în Indonezia.

Autorităţile din Indonezia au anunţat, în această dimineaţă, că ministrul de Externe al Rusiei a acuzat probleme de sănătate imediat ce a ajuns în ţară, motiv pentru care a fost dus de urgenţă la un spital.

Potrivit AP, surse guvernamentale şi medicale au anunţat că oficialul rus primeşte îngrijiri medicale pe insula Bali. De asemenea, aceleaşi surse au precizat că Serghei Lavrov ar suferi de probleme cardiace.

Oficialii de la Ambasada Rusiei nu au putut fi contactați imediat pentru comentarii, precizează Associated Press. Ulterior, ministerul rus de externe a reacționat spunând că este vorba de „fake news”.

Vladimir Putin nu se va adresa summitului, în timp ce Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, a cărui ţară nu este  membră G20, are programate două alocuţiuni prin legătură video.

UPDATE:

Serghei Lavrov a fost filmat la un hotel din Bali, unde a fost cazat. A spus că informaţia conform căreia se simte rău este doar un „joc politic”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel